Koordynator ds. Jakości Kształcenia:
Dr hab. Małgorzata Drywień, prof. SGGW
Koordynator ds. Praktyk na kierunku - Żywienie człowieka i ocena żywności:
Dr inż. Monika Hoffmann
Koordynator ds. Praktyk na kierunku - Dietetyka:
Dr inż. Aleksandra Kołota
Koordynator ds. Praktyk na kierunku - Gastronomia i hotelarstwo:
Dr inż. Artur Głuchowski
Koordynator ds. Współpracy Międzynarodowej:
Dr inż. Katarzyna Świąder
Koordynator ds. Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym:
Dr hab. Jarosława Rutkowska, prof. SGGW
Koordynator ds. Nauczania przez Internet:
Dr hab. Wacław Laskowski, prof. SGGW
Koordynator ds. Upowszechniania Wiedzy:
Dr inż. Ewa Fűrstenberg
Koordynator ds. Studentów Niepełnosprawnych
Dr inż. Piotr Sałek