Zakład Żywności Funkcjonalnej i Badań Sensorycznych
Sekretariat: mgr inż. Grażyna Wasiak - Zys, pokój 1090, tel.: 22 59 37 040
Kierownik Zakładu
dr inż. Anna Piotrowska
e-mail: anna_piotrowska@sggw.edu.pl, tel.: 22 59 37 043
Nauczyciele akademiccy |
Numer telefonu |
Pokój |
Adres mailowy |
22 59 37 052 |
1100 |
||
22 59 370 43 |
1085 |
||
22 59 37 044 |
1086 |
||
22 59 37 055 |
1088 |
||
22 59 37 045 |
1087 |
||
22 59 37 047 |
1089 |
||
22 59 37 043 |
1085 |
||
22 59 37 055 |
1088 |
||
urlop |
1089 |
||
22 59 37 045 |
1087 |
||
Inni pracownicy |
|||
22 59 37 004 |
1090 |
||
mgr inż. Małgorzata Żebrowska-Krasuska |
22 59 37 040 |
1090 |
|
Doktoranci |
|||
mgr inż. Maciej Bazarnik |
22 59 37 040 |
1073 |
|
mgr inż Daniel Knysak |
|
1073 |
|
mgr inż. Katarzyna Król |
22 59 37 055 |
1088 |
|
Emerytowani profesorowie |
|||
prof. dr hab. Franciszek Świderski |
22 59 37 040 |
1072 |
|
dr hab. Wanda Kawecka, prof. nadzw. SGGW |
|
|
|
Przedmioty realizowane w Zakładzie
Analiza sensoryczna żywności; zaawansowane metody analizy sensorycznej; towaroznawstwo żywności przetworzonej; żywność wygodna; żywność funkcjonalna; towaroznawstwo nowoczesnej żywności; współczesne trendy w technologii żywności; żywność pochodzenia roślinnego; żywność specjalnego przeznaczenia żywieniowego; suplementy diety; projektowanie produktu żywnościowego; towaroznawstwo nowej żywności (novel food); biologia.