Zakład Podstaw Żywienia
Sekretariat: mgr inż. Mariola Araucz, tel.: 22 59 37 113, pokój nr 2109, e-mail: zpz@sggw.edu.pl
Kierownik Zakładu
prof. dr hab. Barbara Pietruszka
e-mail: barbara_pietruszka@sggw.edu.pl, tel.: 22 59 37 118
Nauczyciele akademiccy |
Numer telefonu |
Pokój |
Adres mailowy |
prof. dr hab. Barbara Pietruszka |
22 59 37 118 |
2123 |
|
22 59 37 111 |
2125 |
||
22 59 37 124 |
2126 |
||
22 59 37 127 |
2135 |
||
22 59 37 116 |
2128 |
||
22 59 37 115 |
2127 |
||
22 59 37 110 |
2124 |
||
22 59 37 115 |
2127 |
||
22 59 37 107 |
2131 |
||
22 59 37 114 |
2131 |
||
Doktoranci |
|||
mgr inż. Agnieszka Stelmaszczyk-Kusz |
22 59 37 114 |
2131 |
|
mgr Dominika Granda |
22 59 37 107 |
2131 |
|
mgr inż. Maria Szmidt |
22 59 37 119 | 2135 | maria_szmidt@sggw.edu.pl |
Emerytowani profesorowie |
|||
prof. dr hab. Wojciech Roszkowski |
22 59 37 124 |
2126 |
|
22 59 37 110 |
2124 |
Przedmioty realizowane w Zakładzie
Żywienie człowieka; epidemiologia żywieniowa; racjonalizacja żywienia; edukacja żywieniowa; toksykologia żywności; toksykologia żywieniowa; higiena i toksykologia żywności; metodologia badań; żywienie wybranych grup ludności; żywienie osób starszych; planowanie żywienia dla różnych grup ludności; suplementy diety; interwencyjne badania żywieniowe; poradnictwo żywieniowe; nutrition and health; seminarium dyplomowe
Informacje dla studentów
http://toksykologia_zywnosci.sggw.pl
http://zywienie_osob_starszych.sggw.pl
http://katarzyna_kozlowska.users.sggw.pl
Galeria