Wydział Żywienia Człowieka
Szkoła Główna
Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie
PL | EN
eHMS
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Koła Naukowe
  • Kontakt
  • Usługi
  • Instytut
Jestes tutaj: Strona głównaKatedra Żywienia CzłowiekaZakład Oceny ŻywieniaMateriały / publikacje

 

  • Władze Wydziału
  • Rada Programowa
  • Zespoły robocze
  • Koordynatorzy
  • Twórca Wydziału
  • Poczet Dziekanów Wydziału
  • Jakość kształcenia
    • Strategia Wydziału
    • Polityka jakości
    • System zapewnienia i doskonalenia jakości kształcenia
    • Dokumenty systemu jakości
      • Procedury
      • Instrukcje
      • Formularze
    • Skrzynka jakości
    • System antyplagiatowy
    • Jakość kształcenia SGGW
  • Jednostki
    • Katedra Żywienia Człowieka
      • Zakład Podstaw Żywienia
        • Materiały / publikacje
      • Zakład Oceny Żywienia
        • Materiały / publikacje
    • Katedra Dietetyki
      • Zakład Fizjologii Żywienia
        • Materiały / publikacje
      • Zakład Dietetyki
        • Materiały / publikacje
      • Pracownia Badania Metabolizmu Człowieka
        • Materiały / publikacje
    • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
      • Zakład Technologii Gastronomicznej i Chemii Żywności
        • Materiały / publikacje
      • Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności
        • Materiały / publikacje
    • Katedra Żywności Funkcjonalnej i Ekologicznej
      • Zakład Żywności Funkcjonalnej i Badań Sensorycznych
        • Materiały / publikacje
      • Zakład Żywności Ekologicznej
        • Materiały / publikacje
    • Katedra Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
      • Materiały / publikacje
    • Katedra Techniki i Projektowania Żywności
      • Zakład Projektowania Żywności
        • Materiały / publikacje
      • Zakład Techniki w Żywieniu
        • Materiały / publikacje
    • Biblioteka Wydziału Żywienia Człowieka
  • Zamówienia publiczne
  • Informacje dla pracowników
    • Godziny konsultacji pracowników
    • Akademia Rozwoju Pracowników
      • Akademia Bristolu
    • Komisja Etyki Badań Naukowych z Udziałem Ludzi
    • Dokumenty do pobrania
    • Lista czasopism
    • Przydatne linki

Materiały / publikacje

Drukuj

Podręczniki

  • Technologia gastronomiczna - (red.) E.Czarniecka-Skubina
  • Meat Quality. Genetic and Environmental Factors - ed. by Wiesław Przybylski PhD and David Hopkins PhD
  • Towaroznawstwo Spożywcze - (red.) E.Czarniecka-Skubina
  • Technologia Żywności cz.2 Technologie Kierunkowe - (red.) E.Czarniecka-Skubina
  • Technologia Żywności cz.2 Technologie Kierunkowe tom 2 - (red.) E.Czarniecka-Skubina
  • Technologia Żywności cz.1 Podstaw Technologii Żywności - (red.) E.Czarniecka-Skubina, D.Nowak
  • Obsługa Konsumenta w Gastronomii i Cateringu - (red.) E.Czarniecka-Skubina
  • Ocena Ryzyka Zdrowotnego w Zakładach Gastronomicznych Na Wybranych Przykładach - E.Czarniecka-Skubina
  • Żywność Pochodzenia Zwierzęcego - Wybrane Zagadnienia z Przetwórstwa i Oceny Jakościowej

 

Copyright © 2018 - Wydział Żywienia Człowieka
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Współpraca z biznesem
  • Absolwent
  • Koła naukowe
  • Usługi
  • Wszechnica
  • Polecane strony
  • Kontakt