Zakład Technologii Gastronomicznej i Chemii Żywności
Sekretariat: Lech Kaproń, pokój nr 79, tel.: 22 59 37 066, fax: 22 59 37 066
e-mail: ztg@sggw.edu.pl
Kierownik Zakładu
prof. dr hab. Jarosława Rutkowska
e-mail: jaroslawa_rutkowska@sggw.edu.pl, tel.: 22 59 37 072
Nauczyciele akademiccy |
Numer telefonu |
Pokój |
Adres mailowy |
22 59 37 072 |
0112 |
||
22 59 37 063 |
82 |
||
22 59 37 064 |
81 |
||
22 59 37 071 |
0113 |
||
22 59 37 071 |
0113 |
||
22 59 37 057 |
098 |
||
dr inż. Marlena Pielak | 22 59 36 999 | 098 | marlena_pielak@sggw.edu.pl |
dr inż. Piotr Sałek | 22 59 36 999 | 098 | piotr_salek@sggw.edu.pl |
Inni pracownicy |
|||
mgr inż. Lech Kaproń |
22 59 37 066 |
79 |
|
Henryka Bieniek |
22 59 37 066 |
79 |
|
mgr inż. Damian Baranowski |
22 59 37 081 |
0105 |
|
Doktoranci |
|||
mgr inż. Michał Wiatrowski |
22 59 37 004 |
098 |
Przedmioty realizowane w Zakładzie
Podstawy technologii gastronomicznej, Chemia żywności; Technologia gastronomiczna II, Ogólna technologia żywności; Ogólna technologia żywności II; Obsługa konsumenta w gastronomii i hotelarstwie, Polskie kuchnie regionalne i kuchnie narodowe, Projektowanie nowych potraw, techniki instrumentalne w badaniu żywności; metody oceny produktów; nowoczesne metody analizy żywności.
Galeria