Wydział Żywienia Człowieka
Szkoła Główna
Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie
PL | EN
eHMS
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Koła Naukowe
  • Kontakt
  • Usługi
  • Instytut
Jestes tutaj: Strona głównaWydziałJakość kształceniaInstrukcje

 

  • Władze Wydziału
  • Rada Programowa
  • Zespoły robocze
  • Koordynatorzy
  • Twórca Wydziału
  • Poczet Dziekanów Wydziału
  • Jakość kształcenia
    • Strategia Wydziału
    • Polityka jakości
    • System zapewnienia i doskonalenia jakości kształcenia
    • Dokumenty systemu jakości
      • Procedury
      • Instrukcje
      • Formularze
    • Skrzynka jakości
    • System antyplagiatowy
    • Jakość kształcenia SGGW
  • Jednostki
    • Katedra Żywienia Człowieka
      • Zakład Podstaw Żywienia
        • Materiały / publikacje
      • Zakład Oceny Żywienia
        • Materiały / publikacje
    • Katedra Dietetyki
      • Zakład Fizjologii Żywienia
        • Materiały / publikacje
      • Zakład Dietetyki
        • Materiały / publikacje
      • Pracownia Badania Metabolizmu Człowieka
        • Materiały / publikacje
    • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
      • Zakład Technologii Gastronomicznej i Chemii Żywności
        • Materiały / publikacje
      • Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności
        • Materiały / publikacje
    • Katedra Żywności Funkcjonalnej i Ekologicznej
      • Zakład Żywności Funkcjonalnej i Badań Sensorycznych
        • Materiały / publikacje
      • Zakład Żywności Ekologicznej
        • Materiały / publikacje
    • Katedra Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
      • Materiały / publikacje
    • Katedra Techniki i Projektowania Żywności
      • Zakład Projektowania Żywności
        • Materiały / publikacje
      • Zakład Techniki w Żywieniu
        • Materiały / publikacje
    • Biblioteka przy Instytucie Nauk o Żywieniu Człowieka
  • Zamówienia publiczne
  • Informacje dla pracowników
    • Godziny konsultacji pracowników
    • Akademia Rozwoju Pracowników
      • Akademia Bristolu
    • Komisja Etyki Badań Naukowych z Udziałem Ludzi
    • Dokumenty do pobrania
    • Lista czasopism
    • Przydatne linki

Instrukcje

Drukuj

Instrukcje Wewnętrznego Systemu Zapewnienia i Doskonalenia Jakości Kształcenia Wydziału Żywienia Człowieka SGGW - kliknij w instrukcję aby pobrać dokument.

  • Instrukcja kancelaryjna
  • Instrukcja składania i rozpatrywania wniosków i skarg
  • Regulamin hospitacji
  • Regulamin oceny doktorantów
  • Rekrutacja - studia doktoranckie
  • Instrukcja postępowania w przypadku przełożenia zajęć dydaktycznych
  • Instrukcja Weryfikacja Efektów Kształcenia Studia I i II stopnia, Doktoranckie i Podyplomowe
  • Regulamin praktyk
  • Wymagania dotyczące zaliczenia okresu studiów odbytych w ramach programów wymiany międzynarodowej
  • Ogólne zasady związane z przygotowaniem prac dyplomowych
  • Egazmin dyplomowy inżynierski i licencjacki - wybrane zasady
  • Egzamin dyplomowy magisterski - wybrane zasady
  • Informacja dla studentów składających pracę dyplomową
  • Instrukcja - wybór prac
  • Instrukcja weryfikacji prac dyplomowych
  • Przegląd zasobów

 

Copyright © 2018 - Wydział Żywienia Człowieka
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Współpraca z biznesem
  • Absolwent
  • Koła naukowe
  • Usługi
  • Wszechnica
  • Polecane strony
  • Kontakt