Wydział Żywienia Człowieka
Szkoła Główna
Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie
PL
|
EN
eHMS
Wydział
Student
Kandydat
Nauka
Koła Naukowe
Kontakt
Usługi
Instytut
Jestes tutaj:
Strona główna
Wydział
Informacje dla pracowników
Akademia Rozwoju Pracowników
Władze Wydziału
Rada Programowa
Zespoły robocze
Koordynatorzy
Twórca Wydziału
Poczet Dziekanów Wydziału
Jakość kształcenia
Strategia Wydziału
Polityka jakości
System zapewnienia i doskonalenia jakości kształcenia
Dokumenty systemu jakości
Procedury
Instrukcje
Formularze
Skrzynka jakości
System antyplagiatowy
Jakość kształcenia SGGW
Jednostki
Katedra Żywienia Człowieka
Zakład Podstaw Żywienia
Materiały / publikacje
Zakład Oceny Żywienia
Materiały / publikacje
Katedra Dietetyki
Zakład Fizjologii Żywienia
Materiały / publikacje
Zakład Dietetyki
Materiały / publikacje
Pracownia Badania Metabolizmu Człowieka
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Zakład Technologii Gastronomicznej i Chemii Żywności
Materiały / publikacje
Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności
Materiały / publikacje
Katedra Żywności Funkcjonalnej i Ekologicznej
Zakład Żywności Funkcjonalnej i Badań Sensorycznych
Materiały / publikacje
Zakład Żywności Ekologicznej
Materiały / publikacje
Katedra Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
Katedra Techniki i Projektowania Żywności
Zakład Projektowania Żywności
Materiały / publikacje
Zakład Techniki w Żywieniu
Materiały / publikacje
Laboratorium Innowacyjnych Badań Żywności
Materiały / publikacje
Biblioteka Wydziału Żywienia Człowieka
Zamówienia publiczne
Informacje dla pracowników
Godziny konsultacji pracowników
Akademia Rozwoju Pracowników
Akademia Bristolu
Komisja Etyki Badań Naukowych z Udziałem Ludzi
Dokumenty do pobrania
Lista czasopism
Przydatne linki
Akademia Rozwoju Pracowników
Drukuj