Wydarzenia

23.02

Wykład Profesora Hervé This „Molecular gastronomy and its applications: molecular cuisine and „note by note” cuisine

Dodano: 5.02.2016 (piątek)

W dniu 23 lutego br. Profesor Hervé This wygłosił dla studentów i pracowników Wydziału Nauk o Żywieniu Czowieka i Konsumpcji wykład: „Molecular gastronomy and its applications: molecular cuisine and „note by note” cuisine” Wraz z Nicholas’em Kurti...

czytaj więcej >>

15.11

Zakończenie programu „Dobra Praktyka Żywieniowa Gimnazjalistów”

Dodano: 4.12.2015 (piątek)

W listopadzie bieżącego roku zakończył się roczny program [MNiSW/2014/DIR/608/UMW] realizowany od 27.11.14 do 15.11.15 w ramach „Uniwersytetu Młodych Wynalazców”, w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, Priorytet I, Działanie 1.1,...

czytaj więcej >>