Wydział Żywienia Człowieka
Szkoła Główna
Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie
PL | EN
eHMS
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Koła Naukowe
  • Kontakt
  • Usługi
  • Instytut
Jestes tutaj: Strona głównaŻywienie Człowieka i Ocena ŻywnościPlany zajęć

 

  • Żywienie Człowieka i Ocena Żywności
    • Dziekanat
    • Organizacja roku akademickiego
    • Sylabusy
    • Plany zajęć
    • Plany studiów
    • Regulamin studiów
    • Efekty uczenia się
    • Praca dyplomowa
    • Praktyki
      • Koordynator praktyk ŻCziOŻ
      • Plan praktyk
      • Ramowy program praktyk
      • Regulamin praktyk studenckich
      • Dokumenty do pobrania
      • Oferty praktyk
    • Dokumenty do pobrania
    • OGŁOSZENIA
  • Dietetyka
    • Dziekanat
    • Organizacja roku akademickiego
    • Sylabusy
    • Plany zajęć
    • Plany studiów
    • Regulamin studiów
    • Efekty uczenia się
    • Praca dyplomowa
    • Praktyki
      • Plan praktyk
      • Ramowy program praktyk
      • Regulamin praktyk studenckich
      • Dokumenty do pobrania
      • Oferty praktyk
    • Dokumenty do pobrania
    • OGŁOSZENIA
  • Gastronomia i Hotelarstwo
    • Dziekanat
    • Organizacja roku akademickiego
    • Sylabusy
    • Plany zajęć
    • Plany studiów
    • Regulamin studiów
    • Efekty uczenia się
    • Praca dyplomowa
    • Praktyki
      • Plan praktyk
      • Ramowy program praktyk
      • Regulamin praktyk studenckich
      • Dokumenty do pobrania
      • Oferty praktyk
    • Dokumenty do pobrania
    • OGŁOSZENIA
  • Projektowanie żywności
    • Dziekanat
    • Praca dyplomowa
    • Organizacja roku akademickiego
    • Sylabusy
    • Plany zajęć
    • Plany studiów
    • Regulamin studiów
  • Studia doktoranckie
    • Zasady przeprowadzania przewodu doktorskiego
  • Studia podyplomowe
    • Nowoczesna Organizacja i Zarządzanie w Gastronomii
    • Poradnictwo Żywieniowe i Dietetyczne
    • Systemy Zarządzania Bezpieczeństwem i Jakością Żywności
    • Żywienie Człowieka i Gastronomia
  • Godziny konsultacji Dziekanów
  • Wydziałowa Agencja Pośrednictwa Pracy w Gastronomii i Hotelarstwie
    • Oferty pracy
  • Samorząd Studentów Wydziału Żywienia Człowieka
  • Materiały dydaktyczne wspomagające zdalne nauczanie

Plany zajęć

Drukuj

Studia stacjonarne

Studia stacjonarne I stopnia (studia inżynierskie)

PLANY ZAJĘĆ

  • Plan zajęć rok 1
  • Plan zajęć rok 2
  • Plan zajęć rok 3
  • Plan zajęć rok 4

LISTY STUDENTÓW

  • Lista studentów rok 1 grupy połówkowe
  • Lista studentów rok 1 obowiązuje od 19.11.2020
  • Lista studentów rok 2 grupy połówkowe
  • Lista studentów rok 2 chemia warunek
  • Lista studentów rok 2
  • Lista studentów rok 3 grupy połówkowe
  • Lista studentów rok 3
  • Lista studentów rok 3 przedmioty do wyboru
  • Lista studentów rok 4
  • Rok 4 grupa seminaryjna 1, grupa seminaryjna 2, grupa seminaryjna 3, grupa seminaryjna 4

 

 

Studia stacjonarne II stopnia (studia magisterskie)

PLANY ZAJĘĆ

  • Plan zajęć rok 1
  • Plan zajęć rok 2

LISTA STUDENTÓW

  • Lista studentów rok 1
  • Lista studentów rok 2

 

Studia niestacjonarne

Studia niestacjonarne I stopnia (studia inżynierskie zaoczne)

PLANY ZAJĘĆ

  • Plan zajęć rok 1
  • Plan zajęć rok 2
  • Plan zajęć rok 3
  • Plan zajęć rok 4

LISTA STUDENTÓW

  • Lista studentów rok 1 grupy połówkowe
  • Lista studentów rok 2
  • Lista studentów rok 3
  • Lista studentów rok 4 

 

Studia niestacjonarne II stopnia (studia magisterskie zaoczne)

PLANY ZAJĘĆ

  • Plan zajęć rok 1
  • Plan zajęć rok 2

LISTA STUDENTÓW

  • Lista studentów rok 1
  • Lista studentów rok 2
Copyright © 2018 - Wydział Żywienia Człowieka
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Współpraca z biznesem
  • Absolwent
  • Koła naukowe
  • Usługi
  • Wszechnica
  • Polecane strony
  • Kontakt