Wydział Żywienia Człowieka
Szkoła Główna
Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie
PL | EN
eHMS
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Koła Naukowe
  • Kontakt
  • Usługi
  • Instytut
Jestes tutaj: Strona głównaWydziałowa Agencja Pośrednictwa Pracy w Gastronomii i HotelarstwieOferty pracy

 

  • Żywienie Człowieka i Ocena Żywności
    • Dziekanat
    • Organizacja roku akademickiego
    • Sylabusy
    • Plany zajęć
    • Plany studiów
    • Regulamin studiów
    • Efekty uczenia się
    • Praca dyplomowa
    • Praktyki
      • Koordynator praktyk ŻCziOŻ
      • Plan praktyk
      • Ramowy program praktyk
      • Regulamin praktyk studenckich
      • Dokumenty do pobrania
      • Oferty praktyk
    • Dokumenty do pobrania
    • OGŁOSZENIA
  • Dietetyka
    • Dziekanat
    • Organizacja roku akademickiego
    • Sylabusy
    • Plany zajęć
    • Plany studiów
    • Regulamin studiów
    • Efekty uczenia się
    • Praca dyplomowa
    • Praktyki
      • Plan praktyk
      • Ramowy program praktyk
      • Regulamin praktyk studenckich
      • Dokumenty do pobrania
      • Oferty praktyk
    • Dokumenty do pobrania
    • OGŁOSZENIA
  • Gastronomia i Hotelarstwo
    • Dziekanat
    • Organizacja roku akademickiego
    • Sylabusy
    • Plany zajęć
    • Plany studiów
    • Regulamin studiów
    • Efekty uczenia się
    • Praca dyplomowa
    • Praktyki
      • Plan praktyk
      • Ramowy program praktyk
      • Regulamin praktyk studenckich
      • Dokumenty do pobrania
      • Oferty praktyk
    • Dokumenty do pobrania
    • OGŁOSZENIA
  • Projektowanie żywności
    • Dziekanat
    • Praca dyplomowa
    • Organizacja roku akademickiego
    • Sylabusy
    • Plany zajęć
    • Plany studiów
    • Regulamin studiów
  • Studia doktoranckie
    • Zasady przeprowadzania przewodu doktorskiego
  • Studia podyplomowe
    • Nowoczesna Organizacja i Zarządzanie w Gastronomii
    • Poradnictwo Żywieniowe i Dietetyczne
    • Systemy Zarządzania Bezpieczeństwem i Jakością Żywności
    • Żywienie Człowieka i Gastronomia
  • Godziny konsultacji Dziekanów
  • Wydziałowa Agencja Pośrednictwa Pracy w Gastronomii i Hotelarstwie
    • Oferty pracy
  • Samorząd Studentów Wydziału Żywienia Człowieka
  • Materiały dydaktyczne wspomagające zdalne nauczanie

Oferty pracy

Drukuj

Kierownik restauracji - sierpień 2019

Specjalista ds. aktywnej sprzedaży - grudzień 2018

Technolog produkcji lodów - grudzień 2018

Koordynator ds. rozwoju systemu LSI Software, branża gastronomiczna

Młodszy specjalista ds. rozliczeń gastronomii

Kelner, pokojowy, recepcjonista

Recepcjonista, concierge, kelner

Kierownik kuchni Dom Pomocy Społecznej

Recepcjonista nocny Media Park

Przedsiębiorstwo rozrywkowe

Kelner, kasjer, pomoc kuchenna - Bijanka Polish Cusine

Specjalista ds. rozliczeń gastronomii

Kucharz, kelner, pomoc kuchenna - Park Rozrywki Julinek

Copyright © 2018 - Wydział Żywienia Człowieka
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Współpraca z biznesem
  • Absolwent
  • Koła naukowe
  • Usługi
  • Wszechnica
  • Polecane strony
  • Kontakt