
dr inż., asystent badawczo-dydaktyczny
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Zakład Technologii Gastronomicznej i Chemii Żywności
tel. (+48) 22 59 36 999
e-mail: piotr_salek@sggw.edu.pl
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 098
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Technologia gastronomiczna; Polskie kuchnie regionalne i narodowe; Projektowanie nowych potraw
Zainteresowania naukowe:
Jakość w produkcji cukierniczej; opracowywanie nowych produktów cukierniczych; technologia mięsa; jakość mięsa i produktów mięsnych; zastosowanie proteomiki
i metabolomiki w gastronomii i technologii mięsa
Research-didactic assistant (PhD)
Food technology and nutrition
Department of Food Gastronomy and Food Hygiene
Chair of Food Gastronomy and Food Chemistry
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 098
Main areas of didactic activity:
Catering technology; Polish regional cuisines and national cuisines; New dishes development
Research interests:
The quality of confectionery production; developing new confectionery products; meat technology; quality of meat and meat products; the use of proteomics and metabolomics in gastronomy and meat technology