Wydział Żywienia Człowieka
Szkoła Główna
Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie
PL | EN
eHMS
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Koła Naukowe
  • Kontakt
  • Usługi
  • Instytut
Jestes tutaj: Strona głównaInformacje o postępowaniach habilitacyjnych

 

  • Projekty prowadzone w Instytucie
    • Projekty realizowane w Katedrze Dietetyki
    • Projekty realizowane w Katedrze Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
    • Projekty realizowane w Katedrze Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
    • Projekty realizowane w Katedrze Żywienia Człowieka
    • Projekty realizowane w Katedrze Żywności Funkcjonalnej i Ekologicznej
    • Projekty realizowane w Katedrze Techniki i Projektowania Żywności
  • Publikacje pracowników
  • Postępowania doktorskie
    • Zasady przeprowadzania przewodu doktorskiego
    • Informacje o postępowaniach doktorskich
    • Materiały do pobrania
  • Postępowania habilitacyjne
    • Zasady przeprowadzania przewodów habilitacyjnych
    • Informacje o postępowaniach habilitacyjnych
    • Materiały do pobrania
  • Postępowanie o tytuł profesora
    • Materiały do pobrania
  • Materiały do pobrania
  • Monografie i podręczniki
  • Publikacje i wystąpienia konferencyjne studentów
  • Nagrody i wyróżnienia dla studentów

Informacje o postępowaniach habilitacyjnych

Drukuj

Informacje o postępowaniach habilitacyjnych:

  • dr Agata Chmurzyńska
  • dr inż. Arkadiusz Szterk
  • dr inż. Ewelina Hallmann
  • dr inż. Jarosława Rutkowska
  • dr inż. Joanna Kałuża
  • dr inż. Katarzyna Antosik
  • dr inż. Maria Jeznach
  • dr inż. Magdalena Górnicka
  • dr inż. Dominika Guzek
  • dr inż. Danuta Jaworska
  • dr inż. Joanna Harasym
  • dr inż. Joanna Trafiałek
  • dr inż. Renata Kazimierczak
  • dr inż. Dominika Głąbska
  • dr inż. Eliza Kostyra
  • dr Sylwia Żakowska - Biemans
  • dr inż. Marcin Kurek
  • dr Joanna Myszkowska-Ryciak
  • dr inż. Andrzej Półtorak
  • dr Renata Barczyńska-Felusiak
  • dr inż. Anna Harton
  • dr inż. Marta Sajdakowska
  • dr inż. Dorota Zielińska
  • dr inż. Jerzy Gębski
  • dr Jolanta Godziszewska
  • dr inż. Dominika Średnicka - Tober
  • dr inż. Jarosław Wyrwisz
  • dr inż. Ewa Sicińska
  • dr inż. Monika Trząskowska
Copyright © 2018 - Wydział Żywienia Człowieka
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Współpraca z biznesem
  • Absolwent
  • Koła naukowe
  • Usługi
  • Wszechnica
  • Polecane strony
  • Kontakt