Wydział Żywienia Człowieka
Szkoła Główna
Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie
PL | EN
eHMS
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Koła Naukowe
  • Kontakt
  • Usługi
  • Instytut
Jestes tutaj: Strona głównaMonografie i podręczniki

 

  • Projekty prowadzone w Instytucie
    • Projekty realizowane w Katedrze Dietetyki
    • Projekty realizowane w Katedrze Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
    • Projekty realizowane w Katedrze Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
    • Projekty realizowane w Katedrze Żywienia Człowieka
    • Projekty realizowane w Katedrze Żywności Funkcjonalnej i Ekologicznej
    • Projekty realizowane w Katedrze Techniki i Projektowania Żywności
  • Publikacje pracowników
  • Postępowania doktorskie
    • Zasady przeprowadzania przewodu doktorskiego
    • Informacje o postępowaniach doktorskich
    • Materiały do pobrania
  • Postępowania habilitacyjne
    • Zasady przeprowadzania przewodów habilitacyjnych
    • Informacje o postępowaniach habilitacyjnych
    • Materiały do pobrania
  • Postępowanie o tytuł profesora
    • Materiały do pobrania
  • Materiały do pobrania
  • Monografie i podręczniki
  • Publikacje i wystąpienia konferencyjne studentów
  • Nagrody i wyróżnienia dla studentów

Monografie i podręczniki

Drukuj
  • Edukacja żywieniowa w teorii i praktyce, Wydawnictwo SGGW, 2019
  • Podręcznik metodyczny Programu ABC Zdrowego Żywienia, Warszawa, 2018
  • Dobra Praktyka Żywieniowa Gimnazjalistów, Wydawnictwo SGGW, 2016
  • Żywienie Człowieka a Zdrowie Publiczne - J.Gawęcki, W.Roszkowski
  • Woda w Żywieniu i Jej Źródła - A.Brzozowska, J.Gawęcki
  • Żywienie u Progu i u Schyłku Życia - J.Gawęcki, W.Roszkowski
  • Od Norm Żywieniowych Do Marketingu Żywności - J.Gawęcki, W.Roszkowski
  • Zarys Oceny Żywienia - A.Gronowska-Senger
  • Analiza żywności - skrypt wydanie poprawione
  • Przedsiębiorczość w nauce i praktyce. Zarządzanie - Rynek - Usługi - Żywność - pobierz tutaj. 
  • Przedsiębiorczość w nauce i praktyce. Zarządzanie-Finanse-Rynek - pobierz tutaj. 
  • Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w Nauce i Praktyce - pobierz tutaj.
Copyright © 2018 - Wydział Żywienia Człowieka
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Współpraca z biznesem
  • Absolwent
  • Koła naukowe
  • Usługi
  • Wszechnica
  • Polecane strony
  • Kontakt