Wydział Żywienia Człowieka
Szkoła Główna
Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie
PL | EN
eHMS
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Koła Naukowe
  • Kontakt
  • Usługi
  • Instytut
Jestes tutaj: Strona głównaMateriały do pobrania

 

  • Projekty prowadzone w Instytucie
    • Projekty realizowane w Katedrze Dietetyki
    • Projekty realizowane w Katedrze Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
    • Projekty realizowane w Katedrze Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
    • Projekty realizowane w Katedrze Żywienia Człowieka
    • Projekty realizowane w Katedrze Żywności Funkcjonalnej i Ekologicznej
    • Projekty realizowane w Katedrze Techniki i Projektowania Żywności
  • Publikacje pracowników
  • Postępowania doktorskie
    • Zasady przeprowadzania przewodu doktorskiego
    • Informacje o postępowaniach doktorskich
    • Materiały do pobrania
  • Postępowania habilitacyjne
    • Zasady przeprowadzania przewodów habilitacyjnych
    • Informacje o postępowaniach habilitacyjnych
    • Materiały do pobrania
  • Postępowanie o tytuł profesora
    • Materiały do pobrania
  • Materiały do pobrania
  • Monografie i podręczniki
  • Publikacje i wystąpienia konferencyjne studentów
  • Nagrody i wyróżnienia dla studentów

Materiały do pobrania

Drukuj
  • Ankieta oceny osiągnięć naukowych lub artystycznych
  • Doktor habilitowany - ankieta
  • Doktorat - ankieta
  • Informacja o przebiegu przewodu doktorskiego
  • Kwestionariusz
  • Oświadczenie współautora
  • Wniosek o wszczęcie przewodu doktorskiego
  • Nauk przyrodniczych - wykaz
  • Nauki społeczne - wykaz
  • Postępowanie habilitacyjne - wykaz
  • Przewód doktorski - wykaz
  • Tytuł profesora pierwszego etapu - wykaz
  • Tytuł profesora drugiego etapu - wykaz
  • Autoreferat - wzór
  • Skrócony wniosek - wzór
  • Wzór wniosku opisowego
  • Wzór wniosku
  • Potwierdzenie przyjęcia na staż naukowy na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
Copyright © 2018 - Wydział Żywienia Człowieka
  • Wydział
  • Student
  • Kandydat
  • Nauka
  • Współpraca z biznesem
  • Absolwent
  • Koła naukowe
  • Usługi
  • Wszechnica
  • Polecane strony
  • Kontakt