Żywienie Człowieka i Ocena Żywności
STUDIA I STOPNIA
Studia stacjonarne
Przewidywany limit przyjęć – 150
Początek zajęć – semestr zimowy
Studia niestacjonarne zaoczne
Przewidywany limit przyjęć – 150
Początek zajęć – semestr zimowy
STUDIA II STOPNIA
Kwalifikacja:
- dyplom studiów I stopnia kierunków: żywienie człowieka i ocena żywności, technologia żywności i żywienie człowieka, dietetyka, bezpieczeństwo żywności
- dyplom innego kierunku studiów I stopnia, dla którego efekty kształcenia są zbieżne z efektami oczekiwanymi od kandydatów; jeżeli zbieżność ta jest niepełna, student zobowiązany będzie do uzupełnienia braków kompetencyjnych poprzez zaliczenie wskazanych w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej przedmiotów, w wymiarze nieprzekraczającym 30 ECTS, który jest granicą dopuszczalnej rozbieżności
- średnia ocen ze studiów I stopnia
Studia stacjonarne
Przewidywany limit przyjęć – 150
Początek zajęć – semestr letni
Studia niestacjonarne zaoczne
Przewidywany limit przyjęć – 90
Początek zajęć – semestr zimowy
Informacje dla kandydatów na studia w SGGW
http://www.sggw.pl/dla-kandydatow/rekrutacja/kolejna-rekrutacja
Szczegółowe informacje znajdziesz w Informatorze http://www.sggw.pl/dla-kandydatow/rekrutacja/informator