czwartek, 22.10.2020

XXVIII Konferencja Dyskusyjna z cyklu Fakty i fikcje w żywieniu człowieka: „Wzbogacanie żywności – potrzeba czy konieczność?

Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych oraz Wydział Żywienia Człowieka SGGW zapraszają na coroczną konferencję z cyklu Fakty i fikcje w żywieniu człowieka - pod hasłem: "Wzbogacanie żywności - potrzeba czy konieczność?" Konferencja odbędzie się 23 października (piątek) od godz. 11.00, w trybie zdalnym na platformie MS Teams.

Podczas konferencji zostaną wygłoszone dwa referaty:
1. Żywność wzbogacona w diecie współczesnego konsumenta - technologia wytwarzania, dr hab. Joanna Kobus-Cisowska, prof. UPP
2. Żywność wzbogacona w diecie współczesnego konsumenta - aspekty żywieniowe i zdrowotne, dr inż. Elżbieta Wierzbicka

Link umożliwiający dołączenie do spotkania dostępny jest tutaj.

 

 

facebookgoogle_plustwitterlinkedinfacebookgoogle_plustwitterlinkedin