środa, 13.11.2019

Konferencja „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”

W dniu 14 listopada br. o godzinie 10 rozpocznie się I Ogólnopolska Konferencja Naukowa Studentów i Doktorantów "Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce"  organizowana przez członków Koła Naukowego Żywieniowców oraz Przedsiębiorczości PROFIT .

Harmonogram konferencji:

10:00-10:30 - Rozpoczęcie konferencji i powitanie uczestników
10:30-12:15 - Sesje tematyczne cz.1
12:15-12:30 - Przerwa kawowa
12:30-14:30 - Sesje tematyczne cz.2
14:30-15:00 - Obiad
15:00-15:15 - Podsumowanie konferencji

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych, wstęp wolny.


Zaplanowane prelekcje odbędą się w następujących sekcjach tematycznych
1) Żywieniowo – dietetyczna (sala 54)
2) Ekonomiczna (sala 99 w godzinach 10.30 – 12)
3) Technologiczna ( sala 99 w godzinach 12.30 – 14.15)
4) Interdyscyplinarna – plakatowa (sala 2069)

 

 

facebookgoogle_plustwitterlinkedinfacebookgoogle_plustwitterlinkedin